Close

Puppy's

Wij verwachten voor de zomer van 2023 puppy’s uit de ‘outcross’ combinatie van ons golden retriever meisje Charlie en onze eigen exclusieve import reu Lewis die we vanwege zijn mooie bloedlijn, uiterlijk èn karakter speciaal voor onze beide dames hebben geïmporteerd. Met deze combinatie hopen we een héél mooie stap te maken om het ras nog verder te verbeteren.

Beiden zijn echt ontzettend sociale, lieve, open, relaxte, prachtige en natuurlijk gezonde goldens! Qua karakter van de pups kan het dan ook niet missen: dat worden óók toppertjes kijkend naar zowel paps en mams. De kleur zal variëren tussen ergens tussen standaard golden en donker golden. We hopen met deze zorgvuldig gekozen ‘outcross’ combinatie een maximale genendiversiteit te creëren wat de gezondheid van de pups en het ras in het algemeen ten goede zal komen. We zijn dan ook heel benieuwd naar de pupjes; zowel voor Charlie als voor Lewis wordt dit als alles goed gaat het eerste nestje. Duimen dus!

***

Onze honden leven gezellig mét ons in huis en dat geldt dus óók voor onze puppy’s (dus geen buitenverblijven of kennels!).  Zo raken ze gewend aan alle huiselijke dingen en andere huisdieren, kinderen en visite. We besteden wij veel aandacht aan pre-socialisatie zodat ze een zo stabiel mogelijke basis meekrijgen, zowel lichamelijk als geestelijk.

It goes without saying maar alle pups worden 4x volgens schema ontwormd, krijgen hun eerste vaccinatie, zijn gechipt en krijgen een FCI stamboom van de Raad van Beheer, Europees Dierenpaspoort en een uitgebreid puppypakket mee. Bij zowel de ouders als de puppy’s is DNA afgenomen en beide ouders voldoen aan de strenge gezondheidseisen van de rasclubs GRCN (goldens) of NTC (Teckels).

Tevens zijn onze puppy’s de eerste maand na uitvliegen, verzekerd met PetPlan, welke je eventueel zelf thuis eenvoudig kunt verlengen.

***

Al onze kleintjes verdienen een 5 sterren thuis. Wij geloven niet in jarenlange wachtlijsten en schrijven pas in als we daadwerkelijk puppy’s krijgen. Zodra de pups 3 weken zijn, nodigen we iedereen uit om persoonlijk kennis te komen maken en als het klikt van beide kanten, zullen we de pups definitief reserveren. Er wordt een gezellige inloop-puppyknuffelmiddag georganiseerd voor de toekomstige baasjes als ze rond de 6 weken oud zijn en uiteindelijk mogen onze hummeltjes ergens tussen 8 en 9 weken naar hun nieuwe baasjes gaan, op naar een mooie toekomst met veel liefde en plezier!

 

Heb je interesse in een van onze pupjes, mail ons dan een uitgebreide beschrijving van je gezins-, woon- en werksituatie. Dan nemen wij contact met je op. Uiteraard kun je ons ook bellen voor meer informatie, dat geven we je graag!

NB: Wij zijn lid van de Raad van Beheer (RvB), de Golden Retriever Club Nederland (GRCN) en de Nederlandse Teckel Club (NTC) en fokken uitsluitend volgens de gestelde richtlijnen .