Close

Golden retriever puppy's voorjaar 2023

Charlie en Jordan hebben “gedate” met Lewis en we hopen eind juni de pups te mogen verwelkomen!

Als alles goed gaat, verwachten wij eind juni 2023 puppy’s van onze golden retriever meisjes Charlie en Jordan met onze eigen en exclusieve reu Lewis die we vanwege zijn mooie bloedlijn, uiterlijk èn zachte karakter hebben geïmporteerd om onze roedel compleet te maken.

Zowel beide mamma’s als paps zijn echt ontzettend sociale, lieve, open, relaxte, prachtige en natuurlijk gezonde goldens! Qua karakter van de pups kan het dan ook niet missen: dat worden óók toppertjes! De kleur zal variëren tussen ergens tussen standaard golden (Charlie en Jordan) en donker golden (Lewis). 

We hopen met deze zorgvuldig gekozen ‘outcross’ combinatie een maximale genendiversiteit te creëren wat de gezondheid van de pups en het ras in het algemeen ten goede zal komen. We kijken dan ook erg uit naar deze puppy’s!  Voor zowel voor Charlie, Jordan als Lewis, wordt dit het eerste nestje. Duimen dus!

 

PS: de foto hieronder lijkt wellicht niet “bijzonder” maar dat is het wel want dit waren DE momenten waarop de puppies zijn verwekt. 

“KISSES ALL OVER… ONLY LOVE”.

***

Onze honden leven gezellig mét ons in huis en dat geldt dus óók voor onze puppy’s die gezellig in de woonkamer geboren èn getogen worden (dus geen buitenverblijven, bijkeukens of kennels!).  Zo raken ze gewend aan alle huiselijke dingen en andere huisdieren, kinderen en visite. We besteden wij veel aandacht aan pre-socialisatie zodat ze een zo stabiel mogelijke basis meekrijgen, zowel lichamelijk als geestelijk.

It goes without saying maar alle pups worden 4x volgens schema ontwormd, krijgen hun eerste vaccinatie, zijn gechipt en krijgen een FCI stamboom van de Raad van Beheer, Europees Dierenpaspoort en een uitgebreid puppypakket mee. Bij zowel de ouders als de puppy’s wordt DNA afgenomen en beide ouders voldoen uiteraard aan de strenge gezondheidseisen van de rasclubs GRCN (voor de goldens) en NTC (voor de teckels).

Tevens zijn onze puppy’s de eerste maand na uitvliegen, verzekerd met PetPlan, welke je eventueel zelf thuis eenvoudig kunt verlengen.

***

Al onze kleintjes verdienen een 5 sterren thuis. Wij geloven niet in jarenlange wachtlijsten en schrijven pas in als er een nestje gepland is. Na een uitgebreide telefonische intake, nodigen we iedereen vóór de geboorte persoonlijk uit om kennis te maken met ons en onze honden. Zodra de pups 3 weken zijn, mogen de baasjes de puppy’s komen bewonderen en als het klikt van beide kanten, zullen we de pups ook definitief reserveren. Er wordt een gezellige inloop-puppyknuffelmiddag georganiseerd voor de toekomstige baasjes als ze rond de 6,5 weken oud zijn; dan hebben we ook de karaktertesten gedaan en gaan we sámen met de baasjes kijken welke pup het beste bij hen past. Uiteindelijk mogen onze hummeltjes ergens tussen 8 en 9 weken naar hun nieuwe baasjes gaan, op naar een mooie toekomst met veel liefde en plezier!

***

Heb je interesse in een van onze puppies, mail ons dan een uitgebreide beschrijving van je gezins-, woon- en werksituatie. Dan nemen wij contact met je op. Uiteraard kun je ons ook bellen voor meer informatie, dat geven we je graag!

***

NB: Wij zijn lid van de Raad van Beheer (RvB), de Golden Retriever Club Nederland (GRCN) en de Nederlandse Teckel Club (NTC) en fokken uitsluitend volgens de gestelde richtlijnen.