Close

Pure Golden Kindness reviews

We laten graag onze puppybaasjes het woord doen.

So…. lean back, relax and enjoy their stories!

5.0
Rated 5.0 out of 5
5.0 out of 5 stars (based on 19 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Van begin tot 'nog steeds' een optimale ervaring!

Rated 5.0 out of 5
9 January 2024

Tuurlijk schrijven wij een stukje voor de website! Bij deze.

Wij hebben bij Pure Golden Kindness ons huisvriendje Teddy gehaald. Van begin tot ‘nog steeds’ is het een mooie en optimale ervaring. In het hele aanloopproces wordt je steeds goed op de hoogte gehouden, dit betekent dat je al snel een band opbouwt met de fokker en ook met de honden. Vooraf ga je met de honden die gedekt gaan worden wandelen. Als de puppy’s eenmaal geboren zijn, mag je meerdere keren langskomen, je wordt continu geïnformeerd en je kan je voorkeur doorgeven. Ook de aftercare is mooi. Zelfs nu, bijna 5 maanden na ontvangst van onze Teddy, worden we nog steeds geïnformeerd. Kortom: het is betrokken, professioneel, liefdevol en betrouwbaar. Een aanrader.

Avatar for Rick en Patty
Rick en Patty

Fantastische 'ouderdieren' (vader- én moederhond) en dus geweldige pup

Rated 5.0 out of 5
4 January 2024

Wij zijn enorm tevreden over de manier waarop PGK ons aan onze lieve, sociale, intelligente pup heeft geholpen. Na een telefonische intake mochten wij meewandelen met de toekomstige vader en moeder van onze hond. Het feit dat wij in het voortraject al direct de gelegenheid kregen om beide ouders te zien, was voor ons van grote toegevoegde waarde. In de meeste gevallen krijg je als toekomstig baasje de moeder te zien en moet je vertrouwen op een goed geselecteerde vader. Nu konden wij echter met eigen ogen zien om wat voor een fantastische ouders het gaat. Uit zulke ouders kan er vervolgens niets anders voortkomen dan een geweldige pup, zoals werkelijk gebleken is.

Tijdens de wandeling kregen wij niet alleen alle informatie die wij wensten. Het gaf ook aan dat er zorgvuldig gekeken werd naar geschikte baasjes voor de pupjes. Oftewel, wij als toekomstige baasjes werden uitgebreid voorbereid op de aankomende gezinsuitbreiding. Een pup in huis is tenslotte een hele verandering. Her gaf daarnaast te kennen dat er zorgvuldig gekeken werd of geïnteresseerden wel kunnen bieden wat een pup nodig heeft.

Gedurende de daaropvolgende periode van bevruchting, zwangerschap, bevalling en eerste weken hadden wij voortdurend toegang tot actuele informatie over deze zaken.

Toen de pupjes enkele weken oud waren, kregen we de gelegenheid om meerdere keren op kraamvisite te komen en om vervolgens een voorkeur voor een pupje aan te geven. De pupjes hebben een karaktertest ondergaan en op basis daarvan in combinatie met de voorkeur zijn de pupjes toegewezen. Ook hierin komt dus weer sterk de wens van PGK naar voren om voor elk pupje een zo geschikt mogelijke plek te vinden.

Bij het ophalen van onze pup kregen we een informatie brochure mee met daarin o.a. een dagritmeschema voor de eerste weken. Deze brochure hielden wij zeker in het begin dagelijks bij de hand.

Bij thuiskomst begint direct de zindelijkheids- en benchtraining. Onze hond was op een paar plasjes in huis na al meteen zindelijk. Alle lof hiervoor aan PGK die dit al zodanig goed hadden geoefend dat wij er nog nauwelijks iets aan hebben hoeven doen.

Hetzelfde geldt voor het wennen aan de bench en het herkennen van de komfluit.

Conclusie van dit al: wij hadden ons met PGK geen betere fokker kunnen wensen. Wij raden PGK daarom niet alleen van harte aan, maar mochten wij ooit voor een tweede hond willen gaan, dan is er geen twijfel over met wie wij als eerste contact opnemen!

Avatar for Melina en Jelle
Melina en Jelle

Zo liefdevol en betrokken!

Rated 5.0 out of 5
4 January 2024

Eerlijk en transparant

Pure golden Kindness doet haar naam eer aan. Pure & Kind! Vanaf het eerste contact zeer betrokken, open en eerlijk. Samen kijken welke pup het beste bij je past. De honden groeien in huis op, wat zo fijn en huiselijk is. De bezoekjes waren goed geregeld en gepland. Het was fijn om te kunnen zien en voelen dat de pups enorm veel liefde en aandacht kregen. Daarnaast de informatie voorziening, de hulp, de tips en het fijne start pakket wat we meekregen was echt fantastisch!! Zo liefdevol en betrokken!

Avatar for Aniek
Aniek

Doet de kennelnaam alle eer aan

Rated 5.0 out of 5
4 January 2024

Ik kan iedereen ‘ Pure Golden kindness’ aanraden; het doet de kennelnaam alle eer aan.

We hebben alles mogen meebeleven vanaf het begin tot het afhalen van onze ‘Pure Golden’ pup.

Het was een fantastische ervaring. Ook nadien kan je er steeds terecht met eventuele vragen.

‘Kindness’ : heel veel liefde en zorg voor hun dieren en dat merk je in alles. Onze pup was onmiddellijk zindelijk, heel fijn. Wij zijn super blij met onze lieve, speelse , grappige en vooral gezonde vriend.

PGK: Ze hebben een gouden hart, beter kan ik het niet omschrijven…

Avatar for Veerle vD
Veerle vD

Screening en zelf gescreend worden 😉 SUPER!

Rated 5.0 out of 5
3 January 2024

Wij hebben een puppy van Pure Golden Kindness. 1 tip: stop met zoeken naar een fokker en wacht tot PGK weer een nestje heeft want je gaat het echt nergens beter krijgen!

Vooraf word je “gescreend” of je daadwerkelijk een fijne baas voor de puppy zult zijn (hoe mooi is dat?! een fokker die veel om het welzijn vd hondjes geeft en niet om t geld!)

Eenmaal groen licht wordt je met berichtjes, filmpjes en foto’s meegenomen tijdens de zwangerschap en bevalling van je pup. Daarna mag je vanaf 3 weken heel regelmatig komen kijken naar de puppy’s. De puppy’s groeien de 1e 8 weken in een fantastische omgeving op! Huiselijk (puppy’s liggen in de huiskamer), krijgen zeer veel liefde vd eigenaren v PGK, worden getraind in zindelijkheid, hebben zeer veel zintuig prikkelend speelgoed om zich heen en krijgen het beste qua voer. Een betere pre-socialisatie kunnen ze echt niet krijgen!!! Dat ze zo’n goede start hebben gehad is zeker terug te zien in de pup. We hebben een heel lief, aanhankelijk hondje gekregen. Schrikt niet op van (huishoudelijke) geluiden en is nagenoeg zindelijk!

We hebben veel foto’s, filmpjes en bruikbare informatie gekregen tijdens de 1e 8 weken. Maar zelfs nadat je de pup thuis hebt mag je ten alle tijden bellen / appen wanneer je een vraag hebt of tegen een probleem aanloopt.

Kortom: PGK is SUPER!

En wij hebben, met zeer veel dank aan PGK, er een fantastisch vriendje bij!

Marlies en Bo de Buck

Avatar for Marlies en Bo
Marlies en Bo

Kundig, vriendelijk en oneindig veel liefde voor hun honden en de puppies

Rated 5.0 out of 5
3 January 2024

Wij hebben Pure Golden Kindness als een kundige en vriendelijke fokker ervaren met oneindig veel liefde voor hun honden en alle puppies. Om kennis te maken hebben we een heerlijke wandeling gemaakt met de moeder en vader, zodat we elkaar en de honden beter konden leren kennen.

Vanaf daar zijn we de hele tijd op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van de zwangerschap, bevalling en groei van de pups. Ze hadden een waar paleisje tot hun beschikking midden in de woonkamer, inclusief een heel circus aan speeltoestellen én mama en papa aanwezig.

Voordat Max thuis kwam kregen we een uitgebreide gids met adviezen en hulp, en ook na het thuisbrengen van Max heb ik nog heel regelmatig contact gehad met PGK voor advies en hulp. Ze stonden ons altijd snel te woord met goede adviezen of gewoon wat bevestiging voor ons als onervaren hondeneigenaren.

Max was al voor een groot deel zindelijk toen we thuiskwamen en deed, als hij tenminste niet afgeleid was door al het interessants ( 😉 ), al zijn plasjes uit zichzelf buiten. De dierenarts heeft hem bij controle volledig gezond verklaard en Max groeit als kool. We zijn erg blij met hem èn met Pure Golden Kindness!

Avatar for Veerle en Maurice
Veerle en Maurice

Zo blij met onze Yoshi: een therapie- èn gezinshond ineen!

Rated 5.0 out of 5
3 January 2024

Wij hebben een Golden pupje van Pure Golden Kindness en wat zijn we ontzettend blij met hem!

Ons gezin heeft een wat grotere zorgbehoefte daardoor waren we nog zorgvuldiger op zoek dan normaal naar een hele betrokken fokker die goed kan adviseren over een passend pupje voor ons gezin. Ondanks ons lijstje wensen ging Pure Golden Kindness nog vele stappen verder met hun zorgvuldigheid van fokken en de omgang met de dieren. Hoe langer ik las op de website hoe fijner het voelde. Hoe vol liefde de ouderdieren voorgesteld worden met hele mooie niet opgeprikte foto’s. De lach die verscheen na het bekijken van hun facebook. En de wens die ontstond om in aanmerking te mogen komen voor zo een liefdevol opgebracht pupje.

Ik vond het zo spannend vertellen over de extra zorgvraag en hoe er op gereageerd ging worden. We mochten meteen bellen en yes dat voelde meteen zo fijn en niet alleen vriendelijk en begripvol maar zo enorm veel kennis. Buiten de door de GRCN gestelde eisen daar zelf nog meer eisen bovenop leggen en dat ook echt nakomen.

Na de wederzijdse klik een prachtige beleving gehad van de dracht en de voorbereiding van de geweldige outdoor en indoorspeeltuin. Zelf heb je dan ook zoveel zin om alles klaar te maken voor je toekomstige pupje. Daar zoveel informatie en steun bij gekregen. Van advies voor de beste bench tot welk hondenspeelgoed leuk is. Ook is zeer zorgvuldig gekeken naar het voer dat de pups gaan krijgen wanneer ze bij de baasjes wonen.

En dan worden de pupjes geboren. Wow, ondanks dat ze de handjes er enorm vol mee hebben en er dag en nacht continue bij betrokken zijn krijg je toch zo snel mogelijk al foto’s van het nestje en de moederhond. Geweldig!

Vanaf 2 weken oud is zelfs al begonnen met zindelijkheidstrainen. En ja! Onze Yoshi is vanaf dag 1 bij thuiskomst bij ons zindelijk. Ik ga zo snel over onze geweldig Golden pupje vertellen want we zijn zo enorm blij met hem en enorm dankbaar dat we een pupje van PGK hebben. Vanaf dat de pups 3 weken oud zijn heb je de mogelijkheid tot puppy bezoek. Zo in de woonkamer alle puppypracht mogen aanschouwen. Dat is het beste dat je kan wensen. Hier hebben we ook met veel plezier elke week gebruik van gemaakt. 1 week is het geen bezoek dan doen ze iets zeer speciaals: puppytesten en alle andere tijd wordt er ook zeer zorgvuldig gekeken naar hoe de pupjes zijn en welke het beste bij je zal passen.

Hoe meer de pupjes kunnen hoe gaver het voor ze wordt. Toen ze zover waren hadden ze zowel een afwisselende indoor speeltuin als outdoor speeltuin. We merken het dagelijks aan Yoshi hij is zo open. Als hij een onbekend geluid hoort gaat hij kijken wat het is, dat is toch prachtig. Alle huiselijke geluiden was hij al hartstikke gewoon. Alleen de tv moest even goed bekeken worden met zo een schattig opzij gedraaid kopje.

En uiteindelijk mocht Yoshi met ons mee. De autorit was een beetje spannend voor hem. Thuis hadden we ook kunstgras in de tuin gelegd en daar heeft hij direct een plasje op gedaan wauw. Hij woont nu 2 weken bij ons en we dachten dat gaat vast nog wel een keertje per ongeluk fout. Maar tot nu toe zindelijk. Nog nooit mee gemaakt wow.

Ons hele gezin is helemaal verliefd op Yoshi. Wat is hij prachtig en lief en een grappig boefje! We gaan privé puppytraining volgen zodat we thuis de goede socialisatie voort kunnen zetten en na een tijdje kunnen instromen bij een klein groepje.

Ook de dierenarts vindt Yoshi heel mooi en gaf ook het mooie compliment dat Pure Golden Kindness een heel betrokken fokker is. Helemaal mee eens. Wat een geweldige beleving en heerlijk pupje. Nogmaals enorm bedankt!

Avatar for Veronique en Peter
Veronique en Peter

Betrouwbaar en dankzij de goede begeleiding geen stress gehad!

Rated 5.0 out of 5
3 January 2024

Ontzettend betrouwbare fokker met een zeer groot hart voor dieren! Onze lieve, sociale (direct zindelijke) pup komt hier vandaan. We waren wat onzeker omdat dit onze eerste pup is. Het feit dat de fokker continue te bereiken is voor tips en adviezen geeft veel vertrouwen. Hierdoor zijn de voorbereidingen en eerste dagen zonder stress verlopen. Ook nu blijft de fokker ons voorzien van informatie en is er leuk contact met de andere eigenaars. Daarnaast hebben zij echt alles over voor de ouderdieren.

Avatar for Lieke en Wil
Lieke en Wil

Dikke complimenten van onze dierenarts en de puppycursus-trainer

Rated 5.0 out of 5
3 January 2024

Vanaf het moment dat wij de website bezochten kregen we al een heel fijn gevoel bij Pure Golden Kindness. Er is overduidelijk heel erg veel tijd en moeite in de site gestoken en datzelfde is ook terug te zien in de honden en de pups! Dit werd ons eerste hondje dus we vonden het best spannend om een goede fokker te kiezen. Na een telefonische kennismaking voelden we meteen een klik en werden we uitgenodigd voor een wandeling met de honden (nog voor de zwangerschap). Op deze manier konden wij op een hele natuurlijke manier kennis maken. Er werd uitgebreid de tijd genomen en we mochten altijd vragen stellen. Vanaf de eerste wandeling tot aan het ophalen van de pups werden we constant op de hoogte gehouden met foto’s en video’s. Wij vonden het ontzettend leuk om het allemaal te kunnen volgen!

Dankzij meerdere puppy bezoeken hebben we echt een pup kunnen kiezen die bij ons past en wat een lief kereltje is onze Loki! Hij heeft een onwijs goede basis meegekregen en dat is echt terug te zien in alles. Hij is ontzettend nieuwsgierig en gemakkelijk in omgang. Wanneer we vragen hebben, mogen we altijd bellen of appen en dat is gewoon superfijn.

Zowel van de dierenarts als de puppycurus hebben we dikke complimenten gekregen over hoe goed hij het doet!

Wij hadden ons geen fijner (eerste) hondje kunnen wensen! Bedankt Pure Golden Kindness! Dikke knuffel van ons!

Avatar for Kelsey en Daan
Kelsey en Daan

Heel bijzonder maar het klopte echt! De perfecte match gekregen.

Rated 5.0 out of 5
3 January 2024

Na een gezellige en ongedwongen wandeling kennis gemaakt met papa Lewis en mama Charlie. Hele open en vriendelijke karakters en erg lief naar onze kinderen. We voelden meteen een klik en wisten dat we heel graag een pupje van jullie wilden.

Bij alle ontwikkelingen werden we op de hoogte gebracht en het meekijken op afstand was ook ontzettend leuk. En toen werden de kleine gouden pupjes geboren en ze waren allemaal even mooi en schattig. Heerlijk bij jullie in huis en niks was jullie teveel.

We boffen dat we zoveel foto’s en filmpjes hebben kunnen zien en dat was echt genieten.

Toch wisten jullie door goed (en in overleg) te kijken wie welke pup moest krijgen. Heel bijzonder en het klopt ook echt!

Zoveel werk, tijd en liefde stoppen jullie erin en dat is te zien aan de pupjes. We hadden het niet beter kunnen treffen!!

Van zindelijkheidstraining, speeltoestellen, alle mogelijke informatie, pre-socialisatie, echt de aller beste zorg!

Wij genieten onwijs van Millie.

Ze is vriendelijk, lief naar iedereen, heel speels en zachtaardig maar dat kan ook niet anders met de goede basis die ze meegekregen heeft!! Dank jullie we!!

Avatar for Denise en Ruben
Denise en Ruben

5 sterren, zonder twijfel!

Rated 5.0 out of 5
3 January 2024

5 sterren, zonder twijfel!

Tijdens het zoeken naar een nieuw maatje werden we direct in de advertentie van Pure Golden Kindness gezogen. Wat een prachtige golden retrievers! Direct contact gezocht en na een eerste telefonische kennismaking een afspraak gemaakt om elkaar en de honden beter te leren kennen tijdens een wandeling. Hier werden al onze goede gevoelens bevestigd. Heerlijke wandeling met Lewis en Charlie en onze Zoë. Bij Lewis op slag verliefd! Nog nooit zo’n mooie golden retriever gezien en wat een goedzak! Charlie ook een prachtbeest en super lief naar onze kinderen. We hebben hierna ook niet meer verder gekeken, uit deze combi moest en zou onze pup komen. Gelukkig was de klik wederzijds!

En toen moesten we heel veel geduld hebben. Eerst tot de loopsheid, daarna afwachten of de dekking goed was gegaan, en toen de zwangerschap. Erg leuk om zo intens mee te kunnen leven in het hele traject. Van afstand werden we van alles op de hoogte gehouden, variërend van leuke speeltjes en handige gadgets voor de honden tot uitgebreide biologielessen. Super interessant!

Na de geboorte werden we ge-puppy-spamd met allerlei foto’s, filmpjes en updates over de pups.

Een paar weken na de geboorte konden de eerste puppybezoeken worden ingepland. Wat een feest! De pups groeien in de woonkamer op en maken echt onderdeel uit van het gezinsleven. Geen schuurtje of bijkeuken, de woning is deze weken het domein van de pups. Je ziet dat ze alle liefde krijgen. Alles wat ze al kunnen leren of waar ze al gewend aan kunnen raken wordt ook al aangeboden. Petje af!

Inmiddels is Abbey 7 weken bij ons en wat een heerlijk stabiel hondje. Al zindelijk op het moment dat ze met ons meeging en heerlijk vrij in de omgang. Ze was snel aan ons gewend en is enorm leergierig.

En ze is zooo mooi! De genen hebben hun werk gedaan. Het is maar goed dat ze alle complimenten als ze op straat loopt niet begrijpt, anders zou alleen nog maar met haar neus omhoog lopen.

Ook nu kunnen we nog steeds met al onze vragen bij PGK terecht, en is het leuk om de vooruitgang van de broertjes en zusjes te kunnen volgen.

Kortom, mocht je twijfelen, stop daar dan maar mee. PGK is de beste!

Avatar for Michel en Anne
Michel en Anne

Stop maar met zoeken, hier moet je zijn

Rated 5.0 out of 5
3 January 2024

We hebben leuke en lieve pup van Pure Golden Kindness.

Leuke wandeling gemaakt met de fokker en de ouders van onze pup Rinus. Veel informatie hierbij gekregen. We hebben leuke en lieve foto’s en filmpjes gehad van de dag van bevruchting tot geboorte…heel leerzaam. Na de geboorte hebben wij alle stappen van onze Rinus mogen volgen d.m.v. puppyknuffelen en filmpjes. Veel info gekregen ook door persoonlijke WhatsApp groep. Met deze groep hebben wij nog steeds contact met alle puppy eigenaren en de fokker.

Een betere fokker is er niet. Ben je opzoek naar een lieve mooie golden Retriever, zoek dan niet verder en neem contact op met PURE GOLDEN KINDNESS.

Avatar for Marianne, Jurrie, Diliana
Marianne, Jurrie, Diliana

Een volgende keer kiezen we zeker weer voor Pure Golden Kindness!

Rated 5.0 out of 5
3 January 2024

Vanaf moment één zat het direct goed!

Via google kwamen we terecht bij Pure Golden Kindness. De informatie op de website sprak ons direct aan. Na een mailtje hadden wij al heel snel een kennismaking gesprek via de telefoon, dit klikte direct heel goed. In dit gesprek kregen wij direct al heel veel informatie en konden we alle vragen stellen die we hadden.

Een aantal weken na het kennismakingsgesprek hebben wij een wandeling gemaakt met Lewis en Charlie. Wij waren toen echt direct verkocht. Toen begon het lange wachten…

Tijdens het lange wachten kregen wij alles mee via de Facebook groep en Whatsapp, dit vonden wij erg prettig. Als we in de tussentijd vragen hadden, konden we die altijd stellen.

Toen de pups geboren waren begon pas het echte aftellen. Tot het moment dat wij de pup mochten afhalen zijn wij 4 keer op bezoek geweest. Dit vonden wij heel fijn. Hierdoor kregen wij namelijk een nog beter beeld van hoe de pups opgroeien en verzorgd worden bij Pure Golden Kindness. De pups groeien op in de woonkamer en de tuin. Direct is te zien dat alles in het teken van de pups staat, wat ons een heel fijn gevoel gaf.

De dag dat we Bennie eindelijk mee mochten nemen naar zijn nieuwe thuis was voor zowel Bennie als voor ons natuurlijk een beetje spannend. Eenmaal thuis merkten we dat Bennie zich snel op zijn gemak voelde, al vrijwel helemaal zindelijk was en goed zijn rust kon vinden in de bench.

We hebben Bennie enorm zien groeien, zowel fysiek als gedragsmatig. Bennie begint steeds meer op beide ouders (Charlie en Lewis) te lijken. We vinden het erg fijn dat we nog steeds met al onze vragen terecht kunnen.

Al met al zijn wij heel blij dat we voor Pure Golden Kindness hebben gekozen. Mochten we ervoor kiezen om nogmaals voor een Golden Retriever te gaan, kiezen we wederom voor deze fokker.

Avatar for Cas
Cas

Zorgvuldige keuze voor karakter

Rated 5.0 out of 5
3 January 2024

Bij toeval (of ons lot) zijn wij terecht gekomen op de website van Pure Golden Kindness.

Waren we echt heel hard op zoek? Nee, dat niet. Maar door de website kregen we een heel goede indruk van deze liefhebbende hondenfokker. Alles wat wij belangrijk vinden in een pup, vonden we hier terug, met name de zorgvuldige keuze voor het karakter (voor ons het belangrijkste). Daarnaast spraken de foto’s van Holly ook voor zich; een supermooie rode langharige teckel. Aangezien er nog 1 teckelpupje beschikbaar was, besloot ik meteen te mailen. Al snel kregen we reactie en hebben we eerst een lang telefonisch gesprek gehad. Dat heeft onze interesse nog verder aangewakkerd en een afspraak om te komen kijken, was snel gemaakt. We waren erg onder de indruk van de aanpak, de kennis, de zorgvuldigheid en het grote enthousiasme. Gelukkig vond het pupje (nu onze Evy) ons ook zeer geschikt want ze was direct constant in onze buurt of op mijn voet. De klik was er!

Omdat Evy al een paar weken oud was, hoefden we niet heel erg lang op haar komst te wachten. De pupjes hebben het echt heel goed gehad allemaal. Zoveel zorgvuldigheid, liefde en aandacht voor hun dieren! De pupjes hadden ook al zoveel geleerd! Je kon echt aan alles merken dat ze het daar echt goed hadden, ook de andere honden.

Bij het ophalen stond er van alles klaar voor onze nieuwe huisgenoot. Aan alles was gedacht! Het contact is nog altijd super fijn, ze staan altijd klaar met advies of goede raad. Aan onze Evy is echt goed te merken dat ze een goede start heeft gehad. Inmiddels is ze al anderhalf jaar oud. De tijd is verschrikkelijk snel gegaan en Evy heeft bij alle gezinsleden een speciaal plekje. Haar karakter is echt geweldig: lief, blij, enthousiast, super slim en rustig. In tegenstelling tot wat je vaak hoort over teckels, sloopt onze Evy nooit iets. Het is een geweldige hond en we zijn nog elke dag blij dat ze bij ons is!

Lieve groet,

Irma en Bas

Avatar for Irma en Bas
Irma en Bas

Super begeleiding en dito pup

Rated 5.0 out of 5
2 January 2024

Vanaf het eerste telefonisch gesprek had ik er een heel goed gevoel bij… Wat een warme en gastvrije familie zijn jullie! Niet alleen jullie deskundigheid, maar vooral jullie onvoorwaardelijke liefde en passie voor honden geven aan dat jullie heel goed weten waarmee jullie bezig zijn! Top hoe jullie je huis helemaal ingericht hebben om de pups in de woonkamer te laten opgroeien. Geen moeite is teveel.

Wij vonden het bijzonder om de hele periode van zwangerschap tot uitvliegen via foto’s, video’s en updates mee te maken en natuurlijk tijdens onze bezoeken. En wat leuk dat jullie toekomstige baasjes een goede voorbereiding en advies meegeven.

Je merkt met hoeveel liefde, zorg, geduld en aandacht ons puppenmeisje bij jullie is grootgebracht. Ze is open, lief, sociaal en ondertussen heel nieuwsgierig en toch ook al ondeugend! Fijn dat we jullie ook naderhand nog mogen contacteren voor verder advies.

PS: we zijn bij onze dierenarts geweest voor de check-up en ik moest jullie feliciteren met zo’n mooie, grote en verzorgde pup 😍 De check-up was perfect!

Avatar for Sonja
Sonja

Een lieve en vooral een evenwichtige pup

Rated 5.0 out of 5
2 January 2024

Pure Golden Kindness Little Sister, een 5 sterren langhaar teckel pup.

Wat een geluk dat wij bij jullie terecht zijn gekomen. Elvy is een prachtige, zeer lieve en vooral een evenwichtige pup. Ze heeft een goede basis meegekregen, is niet bang maar ook niet dominant, wat het makkelijk maakt om dingen te ondernemen. Voor vragen en begeleiding staan jullie altijd klaar, erg fijn!

Ze is ondertussen de dikste maatjes met Immi (onze langhaar teckel van 2), en met Britt en Bo (onze oudere teckels van 13 en 11 jaar) gaat het ook heel fijn. Het is zo leuk te zien dat onze “oudjes” nu ook weer jong en speels worden met Elvy erbij. Zelfs met onze katten Jansen en Janssen, Kobus, Pablo, Peble en Beer gaat alles harmonieus!

Dank jullie wel voor deze geweldige pup.

Avatar for IJsbrand en Monique
IJsbrand en Monique

Zo blij met onze nieuwe hartendief

Rated 5.0 out of 5
2 January 2024

We zijn gisteren bij de dierenarts geweest en ze zei: “Dat ziet er allemaal goed uit! Dit is nu eens een hondje waar ik echt NIKS op aan kan merken.” Heel fijn!

En wat doet ze het goed! We zijn zó blij met haar! Ze eet goed en heeft al vanaf de eerste nacht meteen in haar benchje boven goed doorgeslapen met het muziekje wat jullie ook speelden als ze moesten gaan slapen. Ze speelt, is vrolijk, suuuuper lief en ongelooflijk slim. Ze is al echt ons hartendiefje hoor. En ook met haar HEEL grote broer gaat het heel goed samen, ook met andere kleine en grote honden trouwens. Ze is ondertussen ook al 2 keer een uurtje mee naar kantoor gegaan en alle collega’s zijn verliefd op haar😍 Plasjes en poepjes gebeuren vanaf het begin al netjes buiten, helemaal top!

We zijn echt heel blij met haar èn met jullie want ze heeft een heel goede basis meegekregen, dat kun je ècht merken. Ze heeft al zoveel beleefd en is nergens bang voor. De eerste dag was de drukke autoweg wel wat spannend, maar dat maakt haar ondertussen ook niks meer uit. Paarden, schaapjes, varkens, geitjes en zèlfs een jong stiertje gaat ze niet uit de weg. En ook kindjes die haar willen aaien, zijn voor haar welkom!

We zien elkaar snel weer, voor nu likjes van ons meisje en een dikke knuffel van ons!

Avatar for Nicole
Nicole

Kees doet het super goed!

Rated 5.0 out of 5
2 January 2024

Kees doet het super goed😍 Hij eet en drinkt goed en hij plast en poept alleen buiten! Rond 07:00 uur is het eerste plasrondje en daarna steeds na het spelen en slapen en hij doet het perfect! Hij houdt super van knuffelen, het liefst wil hij de hele dag in mijn nek liggen 😉 En als we gaan slapen, werkt dat slaapliedje perfect; hij komt gelijk naar me toe en valt dan meteen in slaap, zo lief! Hij heeft ook al een bezoek bij oma en haar kat gebracht met nog wat familie erbij. Hij deed het super goed, wat een feest! Hij is echt een knappie hoor, hij is heel braaf en lekker sociaal. En spelen kan hij als de beste, zo leuk! Gisteren is hij mee geweest naar een terrasje, hij lag heel relaxt onder de tafel te slapen. Dank voor Kees en ALLES erbij!

Avatar for Anoniem
Anoniem

Very happy

Rated 5.0 out of 5
2 January 2024

We are very happy that our girl Holly (Huntaks Kalimba Magic) has such wonderful owners, who make her life wonderful. Holly is in perfect condition and well taken care of, as well as now of the puppies the same way.

Avatar for Darja Tsinikina
Darja Tsinikina